Crossroads Country Radio

Crossroads Country Radio is opgericht in juli 2010 en officieel van start gegaan op 1 augustus 2010. Wij zijn geen commercieel station wat betekend dat wij onze kosten betalen uit donaties, sponsoring en uit eigen bijdrage. Het station is ontstaan uit liefde voor de countrymuziek.

Wat heeft Crossroads Country Radio u te bieden? Als eerste gaan wij u continuïteit bieden en daarnaast gaan wij zorgen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 
Wij proberen leuke programma’s te maken met hart en ziel (From The Heart and Soul). Hierbij moet u denken aan verzoekplaten programma’s waar u interactief aan mee kunt doen door tijdens zo’n programma “live” u verzoeknummer aan te vragen. Deze wordt dan ook tijdens het programma gedraaid. Hiervoor hebben wij een eigen verzoeksysteem welke tijdens de live programma’s actief is. Ook hebben wij een programma speciaal voor linedancers. Elke week kunt u daar horen welke dansen er populair zijn en hoe deze in de CCR linedance Top 20 staan. Ook proberen wij countrymuziek van eigen bodem aandacht te geven. Regelmatig kunt u bij ons een interview horen van een Nederlandse of Belgische country zangeres, zanger of band. Zowel tijdens de Live programma’s als tijdens onze Non-stop kunt u verschillende stromingen binnen de countrymuziek langs horen komen, van oud tot nieuw en van Tex-Mex tot aan Americana. Wij proberen hiermee een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Kijkt u op onze programmering voor programma’s en de uitzendtijden! En voor het actuele nieuws op onze nieuws pagina.

Draagt u Crossroads Country Radio een warm hart toe? Wordt dan vriend, donateur of sponsor van CCR zodat wij met hart en ziel deze programma’s en muziek voor u kunnen blijven uitzenden. Informatie om vriend, donateur of sponsor te worden van CCR vind u in de links in het menu onder de knop donateurs.

 Lijkt het u ook leuk om country Dj te worden? Stuur dan een e-mail naar info@crossroadscountryradio.nl !

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | © 2016 Keep it Country