Wie we zijn | Magazine | Golden & Silver Members | Interviews | Nieuws | Nieuwsbrief | Events | flyers | Link partners | Adverteren | Contact | Home

Biografie Nieuws Persberichten Contact   Home

 Esther van Kommer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografie

Esther van Kommer is een natuurtalent. Met haar prachtige stem en eigen geluid weet ze rechtstreeks de weg naar 't hart van haar toehoorders te vinden. Al vanaf haar 7e levensjaar heeft ze een grote liefde voor countrymuziek en de mooie popsongs en groeide op met muziek van o.a. Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Tanya Tucker, Dolly Parton, Johnny Logan, Crystal Gayle, etc. Ook deed ze al heel jong mee met het programma 'Stuif Es In' en won de gouden stuiver met 2 countryliedjes. Heeft zowel solo als met countrybands gezongen (o.a. met Jimmy Lawton and the Hot Beaver Band, Jamboree, Calyx en opgetreden als zangeres van The Silver Dollar Band).

Daarna heeft ze de muziek even op een lager pitje gezet. Maar de liefde voor de muziek bleef kriebelen en na een paar levenservaringen en bijzondere ontmoetingen van mensen op haar pad, die haar aanmoedigden om haar hart te volgen heeft ze sinds een paar jaar weer de draad opgepakt en schrijft ze mooie songs over ervaringen in het leven. Een droom kwam uit om haar eigen nummers een plek te geven en dit resulteerde in het maken van een eigen album.

Het country / pop album is in volle groei en ontwikkeling en zal in het najaar van 2018 uitkomen. Hier komen voornamelijk eigen geschreven nummers en een aantal mooie country klassiekers in eigen bewerking op. Het project wordt begeleidt door Herman Onnen (gitarist/arrangeur/studio) en Edwin Schimscheimer (songwriter/arrangeur/componist/pianist/gitarist).

Ook werken er een aantal geweldige muzikanten aan het album mee zoals Herman Onnen (gitaar/opnamebegeleider/studio/producer/arrangeur), Edwin Schimscheimer (piano/gitaar/keys/zang/producer/arrangeur/componist/songwriter),Wim van de Vliert (zang), Han Wouters (drums), Joost van Es (viool/altviool), Erik Robaard (bas/contrabas), Andre Sommer (pedal-steel),  Lana Wolf (zang), Janos Koolen (banjo/mandoline).

ESMUSIC 

HOME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 

 

Op dit moment is er geen direct nieuws

 

HOME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

persbericht

2 juli 2018

Mijn nummer "I SEE YOU" staat dit jaar op de DCMA cd 2018 en is in juni 5 x uitgezonden als attentention track of the month bij RTV radio Katwijk.

 

 

 

persbericht

Release debuut single SINCE YOU’VE BEEN AWAY

Een geboren zangeres.

Na jaren niet te hebben gezongen kroop het bloed uiteindelijk toch waar het niet gaan kon.
En nu is Esther terug waar ze hoort, op het podium, in de studio met haar liedjes en met de muzikanten waar ze van houdt.
Na een periode van intensieve voorbereiding ligt er komend najaar een heel nieuw album van Esther klaar. Op deze CD zullen maar liefst 10 eigen stukken en een aantal pracht klassiekers te horen zijn. Klaar om te raken en te ontroeren.
Met een mengeling van country (haar grote liefde) en pop invloeden en met behulp van haar muzikale vrienden/producers Edwin Schimscheimer en Herman Onnen, weet zij een geheel eigen sfeer te creëren.
Als zogenaamde teaser verschijnt nu haar eerste, geheel door haar zelf geschreven, single:

‘Since You’ve Been Away’
Een heerlijke groovy popsong met Americana invloeden die perfect past bij deze tijd van het jaar.
De muziekwereld mag blij zijn dat Esther haar stem laat klinken, haar liedjes schrijft en binnenkort een niet meer weg te denken plaats zal innemen binnen de internationale muziekwereld.

"Since You’ve Been Away" is de debuut Single van
Esther van Kommer

Klik op deze link om "Since You’ve Been Away" te beluistern

 

HOME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Esther van Kommer

Contact information:

E-mail: Info@esmusic.nl
FB = es music.nl - esther van kommer
www.esmusic.nl

 

 

HOME