Keep it Country
is a member of:

Real country music from
Conroe Texas
Close to my Texas
hometown Onalaska

Firma Niebel Western versand

Truck Treff
Vorankündiging

Ostwestfalenhalle Kaunitz
Das 33e Festival für die ganze Famili vom
9e bis der 12e August 2018!

Firma Niebel
Hauptstrasse 65-67
33758 Schloss Holte-Stukenbrock
Tel.: +31(0)5207 991220
Fax: +31(0)5207 9912229

Email: info@truck-store-niebel.com
Verdere informatie over dit en verdere evenementen is ook terug te vinden op:
www.wvniebel.de

 

Eventhalle Niebel presenteerde voor de allerlaatste keer in OWL:
THE LENNEROCKERS

Na 33 jaar is het over met The Lennerockers die in al die jaren een gigantische schare fans voor zich heeft gewonnen door heel Europa heen.
Het is treurig maar enigszins wel begrijpelijk en de staat van dienst mag er zijn om op terug te kijken zoals:
Concerten in 20 Landen, met meer dan 50.000 verkochte geluidsdragers en optredens met veel internationale artiesten waaronder Fats Domino, Wanda Jackson, Tanya Tucker, Mark Chesnutt, Linda Gail Lewis.
Een legendarische band dat mogen we wel stellen
Voor de vele fans is er nog de mogelijkheid om ze te bezoeken bij hun afscheidstour in Duitsland die zal eindigend in Westernstadt Pullman City,  Harz Am Rosentale 1 · 38899 Hasselfelde.
December 2016
zaterdag, 03.12.16 D, 94535 Eging am See, WESTERNSTADT PULLMAN CITY 1,
vrijdag, 09.12. & D, 38899 Hasselfelde / Harz, 11. WILD WEST ROCKABILLY SPECIAL,
vrijdag, 30.12.16 D, 58511 Lüdenscheid, GASTSTÄTTE DAHLMANN, 30th Grabenstraße 18
zaterdag, 31.12.16 D, 38899 Hasselfelde/Harz, WESTERNSTADT PULLMAN CITY HARZ,
Wij van Keep it Country waren 19 november in Schloß Holte-Stukenbrock bij de event hal van Firma Niebelversand waar een afscheidsconcert was georganiseerd en onvoorstelbaar hoeveel fans aanwezig waren en niet de fans alleen want ook de pers was volop aanwezig om dit vast te leggen.
Met 400 bezoekers mag je zeggen dat het een geslaagd evenement was en veel meer hadden het er niet moeten zijn want met 500 man sta je strak tegen elkaar aan.
Jany Szabo zou in het voorprogramma staan maar de organisator Thorsten Niebel vond dat ze met haar staat van dienst in het programma zelf moest en zo werd ze in de pauze gepland.
De aankondiging van The Lennerockers werd met luid gejubel begroet en bij opkomst werd er oorverdovend geapplaudisseerd  en gefloten waarna het eerste nummer volgde.

We leefden in the 50's, & 60’s met onvervalste Rock n' roll wat zich liet zien naast het podium, publiek helemaal gekleed in stijl en zwart-witte schoenen, vetkuif al dansend.
Wat waren wij blij dit mee te kunnen maken en het was moeilijk om een pauze in te lassen want het publiek wil meer, meer, meer maar om 21.00 uur was het toch een pauze en kon Jany Szabo met haar eerste Duitse comeback optreden beginnen.
Mooi was dat er nog oude fans van haar ook in de hal aanwezig waren en zo zie je dat goed talent altijd weer bezocht word. De vloer voor het podium bleef dan ook goed gevuld en mensen genoten volop door de sterke kracht die Jany beheerst genaamd “ENTERTAINMENT” dat is ze zeker niet verleerd. Na een half uur optreden kon ze moeilijk naar haar tafel toe vanwege de vele vragen die gesteld werden en de nodige foto’s die gemaakt werden. De fans waren haar niet vergeten en de eerste opties voor optredens kwamen weer binnen met andere woorden een geslaagde comeback van Jany in Duitsland.
Om 22.00 uur kwamen The Lennerockers weer onstage en weer het oorverdovende applaus alsof het hedendaagse internationale top band is en de Lennerockers genoten volop want het was een feest, hun afscheidsconcert in Schloß Holte-Stukenbrock waar ze vele malen op het podium stonden dicht bij Kaunitz, vele malen op dat grote Truck Treff festival hadden gestaan.
Onvermoeibaar pakten ze uit zoals we ze kennen de ene uptempo na de andere en maakten de aanwezige helemaal gek.
Bij de derde set werd Jany op het podium geroepen en stelden ze voor om 2 nummers te brengen met The Lennerockers waar ze graag gebruik van maakte.
Dit was voor haar de vijfde keer dat Jany samenwerkte met The Lennerockers en nog steeds hebben ze een goede band met elkaar.
Voor de laatste keer The Lennerockers op de Bühne bij firma Niebel en dat deed de organisator wel wat. Zugabe, zugabe, zugabe bleef men roepen na afloop en die hebben ze gekregen, maar liefst 3 nummers en toen viel het doek voor The Lennerockers in  Schloß Holte-Stukenbrock.
CD’s werden gretig afgenomen en zo werd ook menige foto gemaakt als herinnering aan een grote band en voor enkele fans was het echt slikken want deze formatie komt niet meer terug maar er is iets nieuws op komst kunnen we U nu al verklappen.


Eventhalle Niebel
Hauptstrasse 65-67
33758 Schloss Holte-Stukenbrock
Tel.: +31(0)5207 991220
Fax: +31(0)5207 9912229
Email: info@truck-store-niebel.com
Verdere informatie over dit en verdere evenementen is ook terug te vinden op:
www.wvniebel.de

 

 

 

 

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | © 2016 Keep it Country